ANNO 1998

Vår Historia

Backa bandet till 1998 då vi var några drivna personer som ville underlätta för företag att utföra uppdrag i Stockholm City. Redan då hade vi inställningen att säga ja till allt och begreppet ”Välkommen till Ryska Posten, vad kan vi hjälpa er med?” föddes…

Det är inte så svårt att gå från en liten, obetydlig budfirma till ett blomstrande fullserviceföretag som hjälper sina kunder med allt från bud och doer-uppdrag till bemanning, marknadsföringsaktiviteter, fester, frukostar, hantverksjobb och events. Det är bara att vara lite trevlig, ödmjuk och tillmötesgående (ha kundfokus som vissa skulle kalla det). Utan vår ödmjukhet inför vad varje uppdrag kräver av oss hade vi aldrig kommit så långt och utvecklats så mycket som vi gjort. Istället för att vänligt tacka nej till kunders förfrågningar har vi under årens lopp sett till att skaffa den kompetens som behövs och sett till att lösa uppdraget.

”Kan ni hjälpa oss hitta 20 lådor av det här exklusiva vinet?”
”Kan ni se till att det finns kyld Risifrutti i New York på fredag?”
”Kan ni hämta mitt barn på dagis?”
”Kan ni fixa en ersättare till vår receptionist som är sjuk?”
”Kan ni styra upp så att vi har en isbar på vår firmafest?”

Vi har alltid svarat ”ja, visst, absolut, inga problem!”

Så har det hållit på, år ut och år in. Vi har sagt ja, för det är roligare än att säga nej och för att det är så man utvecklas. Successivt har vi arbetat fram nya affärsområden, det är därför vi numera bland annat erbjuder kompetent och trevlig kontorsbemanning och rekrytering. Det är därför vi har en egen eventavdelning som genomför fester och samplings. Det är därför har vi ett eget Skafferi som erbjuder alla världens frukter, frukostar och mellanmål till ert kontor. Det är även därför vi har en Allt-i-Allo-avdelning som utför allt från stora till små (alltså jättesmå) hantverksjobb, till exempel att hänga upp en whiteboard på ert kontor.

Kort sagt, vi på Ryska Posten ser till att lösa era problem och önskemål, det har vi alltid gjort. Vi har växt med ert förtroende och genom åren har vi samlat på oss mer kompetens, det är därför vi har gått från en liten obetydlig budfirma till ett blomstrande fullserviceföretag. För vi säger ja och håller vad vi lovar. Så frågan är, vad kan vi hjälpa er med?

RYSKA POSTEN

Från budfirma till ett fullserviceföretag

Vi kan skicka isskulpturer till Zanzibar, avtal över gatan, planera en sjuhelsikes eventturné, förse hela kontoret med världens alla frukter, montera 50 plasmaskärmar och täcka upp er reception på under en timme…

Det kanske låter som att vi kan göra allt, och på sätt och vis stämmer det. Sen starten 1998 har vi ständigt anpassat vår service efter kundens behov och växt från en liten budfirma till ett fullserviceföretag som levererar service över hela världen. Utifrån kundernas önskemål har vi ständigt utvecklats och successivt arbetat fram nya affärsområden.

Ryska Posten Allt-i-Allo erbjuder hjälp med allt från stora till små (alltså jättesmå) hantverksjobb, antingen löpande eller om ni så bara vill ha hjälp med att sätta upp nya hyllor på kontoret.
Ryska Posten Bemanning hjälper er att hitta er nästa stjärna. Oavsett om ni behöver rekrytera, bemanna eller bara ringa in någon över dagen.
Ryska Posten Skafferi förser er med produkter och tjänster som får er att må bra - inifrån och ut. Fruktabonnemang, mellanmål och frukost är ett urval av utbudet.