ENGAGEMANG

Vårt hjärta har alltid slagit ett extra slag för att göra skillnad. Därför jobbar vi aktivt med att hitta organisationer där vi tillsammans kan sträva mot ett bättre samhälle. Vi vill helt enkelt ta ett ansvar utöver det vanliga och att det ska finnas en större mening med det vi gör.

PROJECT PLAYGROUND
Project Playground är en svensk ideell organisation vars vision är en trygg värld där alla barn och unga växer upp med framtidstro och möjlighet att påverka sitt eget liv. Project Playground startade med ett syfte att skapa ett andra hem för barn och erbjuder ett forum för utsatta barn att engagera sig i olika aktiviteter samt få stöd och vägledning. Vårt samarbete med Project Playground ger oss möjlighet att skapa skillnad för utsatta barn och unga för de som behöver det allra mest, tillsammans skapar vi positiv och långsiktig förändring.

BREAKIT IMPACT CHALLENGE
2019 deltog och genomförde vi Breakit Impact Challenge som är en digital bootcamp. Breakit Impact Challenge går ut på att man under 30 dagar får 5 utbildningssteg och tillhörande utmaningar för att göra sitt företag mer klimatsmart. I år har vi valt att ta Breakit Impact Challenge ytterligare ett steg genom att gå in som partner. På så sätt kommer vi kunna hjälpa andra företag med att bli klimatsmarta och bidra till en positiv förändring för vår utsatta jord.

FRYSHUSET
På Fryshuset har unga möjlighet att utöva sina passioner, skapa och delta i ungdomsdrivna aktiviteter, utbildningar och arbete. Fryshuset arbetar för att samhället ska ta ungas åsikter och idéer på allvar eftersom de är övertygade om att det bidrar till ett kreativt och lösningsinriktat samhällsklimat som vågar tänka nytt och hitta nya lösningar. Tack vare vår Miljöfond har vi under 2020 inlett ett samarbete med Fryshuset där målsättningen är för unga att utveckla sitt samhällsengagemang med fokus på miljöområdet och i synnerhet ungas möjlighet att starta, driva och realisera projekt som bidrar till en hållbar framtid.

MODE X VÄRLDENS BARN (Radiohjälpen)
Varje år tillverkar modeindustrin mängder av provkollektioner till showroom som byts ut lagom till varje ny säsong. Mode x Världens Barn är ett initiativ ämnat att spara dessa kläder till försäljning till förmån för utsatta barn runtom i världen och 100% av intäkterna går till Världens Barn. Under fem år har vi varit en stolt samarbetspartner till eventet med hjälp av transporter och logistik och stöttar initiativet fullt ut. 

RYSKA POSTEN SK
Via vår ideella idrottsförening Ryska Posten SK satsar vi helhjärtat på att låta alla på Ryska Posten få chansen att tävla på högsta nivå inom olika idrotter. Vi har deltagit i bl.a. Ö till Ö, Ironman, Stockholm Marathon, samt har ett elitlag i cykling och i padel.