ENGAGEMANG

Vårt hjärta har alltid slagit ett extra slag för att göra skillnad. Därför jobbar vi aktivt med att hitta organisationer där vi tillsammans kan sträva mot ett bättre samhälle. Vi vill helt enkelt ta ett ansvar utöver det vanliga och att det ska finnas en större mening med det vi gör.

PROJECT PLAYGROUND
Project Playground är en svensk ideell organisation vars vision är en trygg värld där alla barn och unga växer upp med framtidstro och möjlighet att påverka sitt eget liv. Project Playground startade med ett syfte att skapa ett andra hem för barn och erbjuder ett forum för utsatta barn att engagera sig i olika aktiviteter samt få stöd och vägledning. Vårt samarbete med Project Playground ger oss möjlighet att skapa skillnad för utsatta barn och unga för de som behöver det allra mest, tillsammans skapar vi positiv och långsiktig förändring.

TRYGGA BARNEN
Vi har aldrig tvekat en sekund på att vara samarbetspartner till Trygga Barnen vars vision, värderingar och engagemang vi delar till 100%. Trygga Barnen är en politiskt och religiöst oberoende stiftelse utan vinstintresse vars syfte är att stötta barn och unga som har en nära anhörig som har problem med alkohol, andra droger eller mår psykiskt dåligt. Deras vision är att alla barn får det stöd och den trygghet de har rätt till. Agneta Trygg och hennes dotter Olivia samt alla andra frivilliga på Trygga Barnen gör ett fantastiskt och outtröttligt arbete i att skapa en tryggare och mer meningsfull värld åt framtida generationer.

ABC CHARITY
ABC Charity har skapat en serie av fotokonst som representerar varje bokstav i alfabetet. Bokstäverna består av minst 250 barn och har fotograferats på utvalda platser runtom i världen, där barnen står i form av en bokstav. Organisationen är helt ideell och 100% av intäkterna går till välgörenhet. Vi har varit en stolt partner genom hela projektet och har bland annat varit med och sponsrat bokstaven C som togs i Trelleborg i maj 2013 och bokstaven H som togs i Lofoten april 2017.

TEAM RYNKEBY
Team Rynkeby – God Morgon är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till Barncancerfonden via en cykeltur till Paris. Under Team Rynkeby 2015 stöttade vi kampen mot barncancer och sponsrade välgörenhetsprojektet. Självklart var en av våra före detta medarbetare med och höll fanan på cykeln hela vägen till Paris.

MODE X VÄRLDENS BARN
Varje år tillverkar modeindustrin mängder av provkollektioner till showroom som byts ut lagom till varje ny säsong. Mode x Världens Barn är ett initiativ ämnat att spara dessa kläder till försäljning till förmån för utsatta barn runtom i världen och 100% av intäkterna går till Världens Barn. Under fem år har vi varit en stolt samarbetspartner till eventet med hjälp av transporter och logistik och stöttar initiativet fullt ut. 

RYSKA POSTEN SK
Via vår ideella idrottsförening Ryska Posten SK satsar vi helhjärtat på att låta alla på Ryska Posten få chansen att tävla på högsta nivå inom olika idrotter. Vi har deltagit i lopp så som Ö till Ö, Ironman, Stockholm Marathon, Stockholm Velothon samt har ett elitlag i cykling

HAND IN HAND
Hand in Hand bekämpar fattigdom genom utbildning och företagande. Visionen är att skapa 10 miljoner jobb och på så sätt medverka till att utrota världsfattigdomen. Affärsmodellen är effektiv och framgångsrik och bygger på att hjälpa människor att hjälpa sig själva. Hand in Hands arbete har hittills resulterat i att nästan 1,4 miljoner företag har startats och 2 miljoner jobb skapats eller vidareutvecklats i Indien, Afghanistan och Östafrika. Detta innebär att 10 miljoner människor har fått bättre livsvillkor!