vår service

KULTUR
Vår kultur avspeglar sig i vår service. Våra medarbetare är våra stjärnor och att arbeta med människor är den röda tråden som löper genom hela vår verksamhet. Vi arbetar i en entreprenöriell miljö där varje individ syns och har en chans att växa, för oss är det inte erfarenhet eller meriter som är avgörande utan hellre hjärta och envishet. Gemenskap är viktigt för oss, har man roligt på jobbet, trivs och känner att man är delaktig och kan påverka i ett större sammanhang lyser det igenom.

SERVICE
Vi vill alltid ge den bästa möjliga servicen på alla uppdrag vi tar oss an. Vi har under årens gång skapat en kultur och organisation som alltid sätter servicen till våra kunder först. Detta är något som går genom alla våra led, från att ni bokar ett uppdrag till att vi har slutfört det, det är A och O för oss.

FLEXIBILITET
Att säga ja och vara tillgängliga är ledord för oss. Vi har öppet dygnet runt 365 dagar om året. Våra cyklar rullar vinter som sommar och det bästa vi vet är när årets första snöfall kommer då vi verkligen får visa vad problemlösning och flexibilitet är.

ANSVAR
Ryska Posten ansvarar för transporter i den utsträckning inte annat stadgas i villkoren som fås vid offert, enligt allmänna bestämmelser som framgår av standardavtalen ALLBUD 98, ALLÅK 86 och NSAB 2015. Vid behov av tilläggsförsäkring ligger detta på kundens ansvar. Ryska Posten kan tillhandahålla tilläggsförsäkringar ifall efterfrågat av kund. NSAB2015