hur kan vi hjälpa er?

Vi tar era försändelser från A till B på det mest miljövänliga sättet, både lokalt och globalt. Det är bara fantasin som sätter gränser på hur vi kan hjälpa er! Oavsett vad ni behöver hjälp med erbjuder vi cykel- och bilbud, storbil, globala tjänster och doers som underlättar för er 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Vi slår gärna ett slag för våra cykelbud! Det är imponerande hur stora och tunga paket de kan transportera och ett smidigare, snabbare och miljövänligare sätt att skicka en försändelse i Stockholm finns inte. Vid lite längre sträckor, till exempel utanför tull, använder vi våra el- och hybridbilar. Ska ni skicka något ännu längre (exempelvis en lastpall till London eller ett avtal till New York) så löser vi det med vår globala tjänst. Du behöver inte tänka på något, vi står för allt från fraktdokument till att spåra er försändelse hela vägen från A till B.

Å andra sidan vill ni kanske inte skicka något men vet att vi säger ja till allt? Då har vi våra doers som löser det mesta, handlar åt er, möblerar om på ert kontor eller packar 1000 goodiebags. Välj själva, våra doers är till för att förenkla er vardag!

 

Boka nu Bli kund
Det mest hållbara alternativet

Cykelbud

Läs mer

När ni behöver en hjälpande hand

Doer

Läs mer