HISTORIEN OM HUR EN BUDFIRMA BLEV ETT EVENTFÖRETAG, BLEV
ETT BEMANNINGSFÖRETAG.

Den närmast oförskämt skrytsamma framgångssagan om ett gäng ja-sägare.
Eller: Hej vi är Ryska Posten, vad kan vi hjälpa dig med?

Äsch, det är inte så svårt att gå från en liten, obetydlig budfirma till ett fullservice-företag som hjälper sina kunder med allt från bud och doer-uppdrag, till bemanning, till marknadsföringsaktiviteter, fester och events. Det är bara att vara lite trevlig och tillmötesgående (ha kundfokus som vissa skulle kalla det). Och vara ödmjuk. Ja det är nog det viktigaste. Utan vår stora ödmjukhet så hade vi aldrig kommit så långt och utvecklats så mycket som vi gjort. Vi är ödmjuka inför vad varje uppdrag kräver av oss. Vi har varit ödmjuka nog att inse våra begränsningar, men istället för att vänligt tacka nej till kunders förfrågningar har vi under årens lopp sett till att skaffa den kompetens som behövs. Vi har sett till att lösa uppdraget.

”Kan ni hjälp oss hitta 20 lådor av det här exklusiva vinet?”
”Kan ni se till att det finns kyld Risifrutti i New York på fredag?”
”Kan ni hämta mitt barn på dagis?”
”Kan ni fixa en ersättare till vår receptionist som är sjuk?”
”Kan ni styra upp så att vi har en isbar på vår firmafest?”

”Ja, visst, absolut, inga problem!”

Så har det hållit på, år ut och år in. Vi har sagt ja, för det är roligare att säga ja och för det är så man utvecklas. Successivt har vi arbetat fram nya affärsområden. Det är därför vi numera erbjuder kompetent och trevlig kontorsbemanning, både back och front office. Och det är därför vi även har en egen eventavdelning som genomför fester, events, samplings och en två dagar lång skattjakt med ribbbåt i Stockholms skärgård, bara som exempel. Så frågan är, vad kan vi hjälpa dig med?

Kort sagt: Vi på Ryska Posten ser till att lösa kundernas problem och önskemål, det har vi alltid gjort, det är så vi har utvecklats. Vi har växt med kundernas förtroende. Genom åren har vi samlat på oss mer kompetens och det är därför vi gått från budfirma till ett fullserviceföretag. För vi säger ja och håller vad vi lovar.