Ryska posten globalt

Ska du frakta farligt gods till Etiopien?

Eller, har du 100 paket som ska till 100 platser spridda över hela världen?

Eller, vill du ha ett panikbud till Eldslandet?

Eller… vi vänder på det.

Vad behöver du hjälp att skicka inom Sverige eller utomlands? Vi hjälper dig med vårt fullservicekoncept för in- och utrikestjänster. Vi vet, fullservicekoncept…, det låter som att en managementkonsult varit i farten. Men det sammanfattar rätt bra vad vi erbjuder: full service i Sverige och i hela världen.

Du kontaktar oss. Sedan tar vi hand om resten. Vi hämtar det du vill skicka och emballerar det. Våra IATA-certifierade medarbetare, som är utbildade för att hantera farligt gods och bl.a. tulldokumentation, tar hand om all administration. Vi håller koll på din försändelse under hela transporten. Och det hade inte varit full service om vi inte klimatkompenserade alla leveranser, så det gör vi.

Nu har vi radat upp säljargument efter varandra, hör av dig om du vill höra fler eller om du har några frågor.

GLOBALT CYKELBUD

Nu kan du beställa ett cykelbud precis vart du vill och precis hur långt du vill – innanför tullarna, utanför, till Huddinge, Göteborg eller Bangkok. Det kanske tar lite längre tid och kostar lite mer, men ur miljösynpunkt är det väldigt mycket bättre. Vissa platser kan såklart bli svåra att leverera till, som öar eller världsdelar till vilka det saknas vägar. Men då hittar vi andra, hyfsat miljövänliga alternativ.

KONTAKT

Ansvarig globalt: Ida Aspen
ida@ryskaposten.se
08–505 255 33