RYSKA POSTEN ALLT-I-ALLO

Från stora till små (alltså jättesmå) hantverksjobb

Behöver ni lägga nytt golv efter firmafesten? Eller vill ni kanske måla ett rum i ceriserosa? Är det krisläge och en TV måste upp i konferensrummet inför styrelsemötet om en timme?

Inom vår tjänst Allt-i-Allo erbjuder vi hjälp med allt från små till stora hantverksjobb, antingen löpande eller om ni så bara vill ha hjälp med att sätta upp nya hyllor. Vi hjälper er i alla led, vare sig ni behöver hjälp med planering, inhandling, leverans, montering eller bortforsling av emballage.

Exempel på uppdrag vi utför:
– Köpa in, leverera och montera möbler.
– Sätta upp tavlor, whiteboards, luckor mm.
– Byta ut glödlampor och lysrör.
– Måla om på kontoret.

Vi har även tillförlitliga underleverantörer när det gäller el och VVS.

Självklart kan vi hjälpa er med allt däremellan, från stora till små (alltså jättesmå) hantverksjobb. Liksom resten av Ryska Posten står vi i beredskap att hjälpa till och leverera service under dygnets alla timmar. Självklart är vi också fullt försäkrade inför varje uppdrag vi utför.

EXPRESSERVICE

Ibland krisar det, då kan det vara bra att veta att vår expresservice är på plats inom en timme, oavsett när på dygnet ni ringer!

LÖPANDE ABONNEMANG

Behöver ni någon som kommer in ett par timmar varje vecka eller månad? Kanske äger ni flera fastigheter som behöver regelbundet underhåll? Vi erbjuder flera olika paketlösningar baserat på era behov och önskemål. Säg bara till vad ni behöver hjälp med så lägger vi upp en helhetslösning som passar er bäst.

INHANDLING

Vi förstår att alla inte har tid eller möjlighet att själva åka och handla allt som behövs, därför kan vi göra det åt er! Grundläggande förbrukningsmaterial (alltså skruvar och pluggar) ingår och vid komplettering av material gör vi kontantutlägg.

MILJÖ

Miljö och hållbarhet går alltid först, oavsett vilka tjänster vi levererar. Därför är det självklart för oss att exempelvis välja bilar som rullar på el. För att försäkra oss om att vi tankar dem med el som producerats på ett hållbart sätt så har vi köpt andelar i en vindkraftspark. På så sätt kan vi ha en miljöneutral energiförsörjning utan koldioxidutsläpp.

KONTAKT

Ansvarig: Fredrik Vass
fredrik.vass@ryskaposten.se
Tel: 08-505 255 40

OBS! Kontaktformuläret gäller endast Ryska Posten Allt-i-Allo. För andra tjänster, kontakta order@ryskaposten.se eller 08 – 505 255 00.