Nyheter

April, Ryska Postens Dagen efter-bemanning

Ryska Posten Bemanning utförde en bemanningskupp på gårdagens Guldäggsgala. När vinnarna annonserades fick de ett grattis-sms med ett erbjudande om att en begåvad Berghs-student kunde komma in och täcka upp på kontoret för en dag.

> Läs mer här

April, Ryska Posten Event & OMD nominerade till prestigefyllda pris

Tillsammans med OMD, Perfect Day Media och Dempsey har Ryska Posten Event och Pierre Robert chans att kamma hem pris i ”Best Use of Mobile” och ”Best Event/Experiental Campaign” i den internationella tävlingen The Festival of Media Awards för kampanjen #BikeMyTights.

> Läs mer här

Mars, Ryska Postens cyklist lurad av Zlatan i ny prankfilm

15 mars släpptes det andra avsnittet av videoserien Zlatan@work. Videon har fått stor spridning digitalt och på bara ett dygn har den visats närmare 300 000 gånger på YouTube.

Se hela videon här.

>Läs mer här

December, Ryska Posten cyklar för miljön på Norrmalmstorg

Ryska posten har alltid haft höga ambitioner att värna om miljön. Nu lanseras Ryska Posten ”Det globala cykelbudet”. Det innebär att du kan beställa ett cykelbud precis vart du vill och precis hur långt du vill – innanför tullarna, utanför, till Huddinge, Göteborg, eller Bangkok. Det kanske tar lite längre tid och kostar lite mer, men ur miljösynpunkt är det väldigt mycket bättre. Vissa platser kan såklart bli svåra att leverera till, som öar eller världsdelar till vilka det saknas vägar. Men då hittar Ryska Posten andra, hyfsat miljövänliga, alternativ!

Kampanjen startas genom en installation på Norrmalmstorg där reklamtavlan drivs av Ryska Postens egna cykelbud. För att tavlan ska lysa måste de cykla för att hålla igång den. Med kampanjen på Norrmalmstorg och sin nya tjänst cyklar de inte bara längre än innan utan vill också visa att det alltid går att vara miljövänlig. Förväntningarna är att denna tjänst framför allt ska användas för Stockholms närområden som exempelvis Södertälje eller Huddinge dit normalt en bil skulle användas. Det kommer att ta något längre tid och kosta lite men för att uppmuntra kundernas miljömedvetna val reducerar Ryska Posten dessa ”långdistanscykelbud” med 25 procent.

– Vi vill ta vår ambition att vara miljövänliga ännu längre, även när det krävs att vi anstränger oss lite extra. Det ska bli spännande om någon av våra kunder beställer ett cykelbud till exempelvis Berlin, säger Lina Östlund, kampanjansvarig, om den nya satsningen.

För mer information:
Kampanjansvarig: Lina Östlund, 0762 89 16 27
Produktansvarig: Sara Hansdotter, 0708 122 905
Styrelseordförande: Daniel Pilotti, 070 868 68 62

Oktober, Ryska Posten cyklar för livet!

Sista veckan i oktober går vi från rött till rosa för att rulla in pengar till förmån för Rosa Bandet och bröstcancerforskningen!

> Läs mer här

September, Ryska Posten Event skeppar hotell över Atlanten

Efter en lyckad Nordenturné tar Scandic To Go sitt nästa stora steg ut i världen och med Ryska Posten Events hjälp är det nu Manhattan som ska erövras.

> Läs mer här

Augusti, Ryska Posten inleder samarbete med stiftelsen Trygga Barnen

Ryska Posten går in som servicepartner och hjälper stiftelsen Trygga Barnen, en ideell organisation som stöttar barn och unga som vuxit upp i familjer med missbruk eller psykisk ohälsa.

> Läs mer här

Juni, Ryssen tar över Gotland!

Om några veckor är Team Ryska Posten tillbaka i Almedalen med alla våra avdelningar för att leverera grön fullservice, prata hållbarhet och hjälpa till med små, stora och gigantiska problem.

> Läs mer här

Mars, Ryska Posten Event redo att sopa mattan på Gyllene Hjulet 2015

Ryska Posten Event är flerfaldigt nominerad i den prestigefyllda sponsrings- och eventtävlingen Gyllene Hjulet för succén med det mobila hotellrummet Scandic To Go.

> Läs mer här

Oktober, Rosa bandet

Den 30-31/10 kommer våra cykelbud iförda rosa tröjor leverera bud till förmån för Rosa Bandet. När ni bokar ett cykelbud under den här perioden kommer Ryska Posten ge 10 % av priset direkt till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. #pinkmessenger

Oktober, Ryska Posten Bemanning

Idag öppnar Ryska Posten Bemanning i Göteborg.

> Läs mer här

Juni, Almedalen

Som vanligt kommer vi att finnas på Almedalsveckan i Visby. Precis som senast så har vi ett serviceteam på plats för att serva våra kunder. Nytt för i år är att Ryska Postens alla avdelningar kommer att vara på plats under hela veckan (29/6-6/7), detta för att kunna möta alla potentiella behov från våra kunder.

> Läs mer här

Maj, Handyman

Behöver ni hjälp med att sätta upp hyllor, måla eller vill ni ha nytt golv på kontoret. Vår Handyman gör alla uppdrag där det krävs lite mer kvalificerade kunskaper och är förstås på plats direkt. Självklart har vi kvar vår Doer-tjänst när du behöver hjälp att handla, rasta hunden eller sjösätta din båt.

April, Näringslivsmedalj

Ryska Posten är en av årets 14 medaljörer som tilldelas Kungliga Patriotiska Sällskapets hedersbevis för utomordentligt entreprenörskap. Näringslivsmedaljen är en belöning för värdefull handling inom svenskt näringsliv. Läs pressreleasen nedan där Kristoffer och Daniel berättar lite om hur de själva började köra bud för 16 år sedan!

> Läs mer här

April, Kontoret

Ryska Postens kontor har utsetts av inredningsmagasinet Frame till ett av de 10 mest intressanta i världen. Snyggt jobbat av VIDA Arkitektkontor!

> Läs mer här

April, Nya bilar

Nu har vi bytt ut några av våra Priusar mot mer bränslesnåla Auris-elhybrider.

Mars, Gran Fondo

Nu börjar det dra ihop sig för Gran Fondo! Den 24 maj kommer Ryska Posten ställa upp i cykelloppet Gran Fondo 150 km med mål och start på Friends Arena i Stockholm.

> Läs mer här

December 2013, Stadsmissionen

Vi har precis tagit emot Stockholm Stadsmissions önskelista!

Det finns ett stort behov av varma jackor/tröjor, vinterskor, raggsockor/strumpor, mössor/vantar, underställ samt hygienartiklar. Ryska Posten har därför startat en insamling på vårt kontor (Sandhamnsgatan 63). Har ni varma kläder att skänka så kan ni lämna in det till oss. Vill ni istället starta en större insamling på er arbetsplats i centrala Stockholm så ser vi till att underlätta för er genom att hämta upp det ni samlar in, och levererar gåvorna direkt till Stockholms Stadsmission.
Tillsammans kan vi minska utsattheten i Stockholm genom att skänka varma kläder till dem som behöver!

> Läs mer här

November 2013, Jul

Julstressen är nu ett minne blott. Ryska Posten står redo att hjälpa till med årets julbestyr!

> Klicka här för att se vad vi kan hjälpa till med

November 2013, Bemanning

Ryska Posten Bemanning besökte idag Arbetsmarknadsdagen på Nackademin Yrkeshögskola och träffade nya potentiella toppsäljare! Arrangörerna är studenter som går utbildningen Kvalificerad tjänsteförsäljning. Hör gärna av dig om du känner dig träffad av annonsen

September 2013, Elbilar

För att lära oss mer om elbilar och uppdatera oss inom den senaste tekniken så har vi varit på ett miljöfordonsseminarium i Göteborg. Nu ska Ryska Posten snart bli ännu grönare och investera i fler elbilar!

Maj 2013, ABCharity

Ryska Posten är stolt huvudsponsor och servicepartner för bokstaven ”C” i Peace, Love & Photographys välgörenhetsprojekt ABCharity.

> Läs mer här

Se upp för Ryska Posten

Våra nya eldrivna bilar är väldigt tysta och har därför utrustats med säkerhetsljud så att inga medtrafikanter ska missa dem. För er som inte får nog av eurotechnon vi spelar så har vi lagt upp låten på Spotify:

> Se upp för Ryska Posten

För er som missat filmen så hittar ni den här:

> Se filmen

Mars 2013, Peace Love & Photography:

Vi är otroligt glada för att vi nu är med och stöttar Ashley & Filip i deras imponerande initiativ vars mål är att samla in 10 miljoner USD som går oavkortat till välgörenhet!

> Peace Love and Photography

Mars 2013, Varning på stan:

Nu rullar våra nya, helt eldrivna, bilar ut i Stockholm. De är väldigt tysta och därför utrustade med tydliga säkerhetsljud, så att inga medtrafikanter ska missa dem, alltså för säkerhets skull, bara därför…

Augusti 2012, Elbilar:

Att vi ska vara den mest miljövänliga expresservice som finns, det vet ni säkert redan. Att vi för fyra år sedan bytte våra dåvarande bilar till Toyota Prius kanske ni också vet? Nu tar vi ännu ett stort kliv i rätt riktning genom att vara först i Sverige med elbilar i verksamheten.

När nu Nissan lanserar den första serietillverkade elbilen Nissan Leaf, vald till årets bil 2011, är det för oss en självklarhet att påbörja omställningen till en eldriven bilflotta på Ryska Posten. Vi börjar med att byta ut tre av våra Prius mot tre helt eldrivna bilar. Dessutom kommer vi att ladda dem med el från vårt eget vindkraftverk vilket gör bilarna helt utsläppsfria, bra va?

Håll utkik redan idag efter våra eldrivna bilar på stan!

Augusti 2012, E-faktura:

Som ett naturligt steg i vårt arbete mot ett hållbart företag överger vi nu pappersfakturor och skickar dessa istället med mail. Ni har även möjlighet att själv logga in på vår hemsida för att hämta aktuell faktura (eller boka lokala och globala uppdrag).

Önskar ni inloggningsuppgifter till hemsidan så kontakta oss på 08-505 255 00 eller info@ryskaposten.se

Juni 2012, Uppdaterad sajt:

Klicka på ”Vår historia” och läs om hur en budfirma blev ett eventföretag, blev ett bemanningsföretag. Nu finns det även möjlighet att följa era Globala leveranser på sajten.

Maj 2012, Alltid öppet:

Du vet väl att vi inte slutar jobba för att det är helgdag, sena kvällar eller nätter! Glömt datorn på jobbet, slut på is på firmafesten eller har du kanske ett dokument som behövde varit i London igår…? Du får tag på oss dygnet runt på 08-505 255 00

April 2012, Ryska Posten Bemanning:

Nu kan ni anlita vår bemanningsgrupp. Vi står alltid redo för att rycka ut och bemanna er reception eller ert kontor m.m. Självklart ingår världens bästa service som vanligt.

December 2011, Uppdaterad sajt:

Hemsidan är nu uppdaterad med nytt material. Förutom att det tillkommit ett flertal bilder och anekdoter har Ryska Posten Event fått en egen sida. Klicka på ballongen och läs om hur det kan gå när man inte kan säga nej.

Maj 2011, Ny klädkollektion:

Ryska Postens chaufförer syns nu i vår nya klädkollektion. Kläderna är förstås framtagna med miljöhänsyn i fokus, ekologisk bomull och nötskal är exempel på material som använts.

Maj 2010, Nya bilar:

Vår gamla Toyota Prius släppte ut minst koldioxid av alla miljöbilar. Nu har det kommit en ny Prius som släpper ut 15% mindre koldioxid, så nu kör vi den istället.

Maj 2010, Nya cykelkläder:

Även cyklisterna släpper ut koldioxid när de trampar sig genom stan. I ett försök att klimatkompensera det har de nu fått nya kläder, gjorda av återvunnen polyester.

September 2009, E-faktura:

Nu erbjuder vi flera nya alternativ för att få digital faktura. Den kan antingen skickas som bifogad PDF i en e-post, ni kan själva hämta fakturan via fakturaportalen eller få den som E-faktura via er bank. Ett enkelt sätt att minska pappersanvändningen.

Februari 2009, Webbokning:

Nu är det möjligt att boka uppdrag via ryskaposten.se, hör av dig om du vill ha ett lösenord eller använd den enkla bokningen.

November 2008, Säkerhetsrådgivare:

Nu har vi förstärkt vårt Globala team med en egen Säkerhetsrådgivare, som tillsammans med vår IATA-certifierade personal tar hand om ditt farliga gods.

September 2008, Ryska Posten Event:

Nu är Ryska Postens eventavdelning igång, vi tar hand om dina specialarrangemang. Event marketing, marknadsundersökningar, konferens, flytthjälp, fester och företagspresenter är ett litet urval av vad vi kan hjälpa till med. Hör av dig med ditt uppdrag, vi kommer att säga ja.